πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021

Κλειστό ΚΕΠ λόγω έξωσης για απλήρωτα ενοίκια

Έγινε και αυτό! Το ΚΕΠ Ευόσμου είναι από χθες κλειστό μετά την αγωγή εξώσεως που κατάθεσε και κέρδισε κατά του Δήμου ο ιδιοκτήτης του ακινήτου.Η αιτία; Τα απλήρωτα ενοίκια. Σύμφωνα με πληροφορίες από τις αρχές του χρόνου δεν έχει πληρωθεί κανένα ενοίκιο από τη δημοτική αρχή Ευόσμου.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά και μεταδόθηκαν από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega, το πρωί της Τρίτης δικαστικός επιμελητής πήγε στο χώρο και ζήτησε από τους εργαζόμενους να αποχωρήσουν. Στη συνέχεια άλλαξε τις κλειδαριές, ενώ μάλιστα 10 – 15 πολίτες που περίμεναν να εξυπηρετηθούν παρακολουθούσαν έκπληκτοι το τι συνέβαινε.

Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο ακίνητο παραχωρήθηκε για πρώτη φορά το 2007 και μετά από 12 χρόνια, όπως ορίζουν οι νόμοι, έπρεπε να γίνει διαγωνισμός. Μόνος υποψήφιος ανάδοχος είχε εμφανιστεί ο σημερινός ιδιοκτήτης του ακινήτου, κάνοντας συγκεκριμένη προσφορά για το μίσθωμα, την οποία αρχικά ο δήμος είχε αποδεχτεί. Στη συνέχεια όμως ο διαγωνισμός κατέληξε άγονος.

Ωστόσο ο δήμος συνέχιζε να χρησιμοποιεί το ακίνητο, χωρίς κάποιο ιδιωτικό συμφωνητικό, καταβάλλοντας μέχρι το 2020 μισθώματα – με χαμηλότερο ποσό από ότι ζήτησε ο ιδιοκτήτης – στο Παρακαταθηκών και Δανείων, χωρίς όμως ο ιδιοκτήτης να τα δέχεται.

https://www.aftodioikisi.gr/

 

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();