πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

Ο Χάρης Ρώμας θα κατέβει για δήμαρχος Χαλανδρίου

Ο ηθοποιός ετοιμάζει το επόμενο του βήμα στην πολιτική σκηνή

Για δήμαρχος Χαλανδρίου σκοπεύει να κατέβει ο Χάρης Ρώμας, όπως αποκάλυψε.
Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή του MEGA «Πάμε Δανάη» και δήλωσε πως έχει ήδη ξεκινήσει να προετοιμάζει το έδαφος για τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Αν και ήδη ασχολείται με τον πολιτικό στίβο, καθώς είναι εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος, σκοπεύει τώρα να διεκδικήσει τον Δήμο Χαλανδρίου.

«Ετοιμάζω το επόμενο μου βήμα στην πολιτική σκηνή. Θα βάλω υποψηφιότητα για τον Δήμο Χαλανδρίου. Ισως αυτό κοστίσει την αποκοπή μου από την καλλιτεχνική ζωή. Δεν γίνεται να έχεις θεσμική θέση και να μην είσαι εκεί», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χάρης Ρώμας.

Μάλιστα, ο ηθοποιός εξήγησε πως το όνομα του συνδυασμού του είναι εμπνευσμένο από το «όραμα» που έχει για τον Δήμο Χαλανδρίου και θα είναι «πρότυπος δήμος».

Τέλος, ο Χάρης Ρώμας αναφέρθηκε στο #MeToo και μάλιστα, εξήγησε πως ο ίδιος υποστηρίζει ξεκάθαρα το γεγονός πως όλα αυτά τα περιστατικά έγιναν επιτέλους γνωστά.

«Οι καλλιτέχνες έσπασαν το σπυρί κι έπρεπε να γίνει όλο αυτό. Δεν ξεχωρίζω την ψυχολογική από τη σωματική βία. Θεωρώ πως ο κόσμος μίλησε και πρέπει να συνεχίσει να μιλάει. Παλεύουμε να δημιουργηθεί ένα πλαίσιο νόμου συμπεριφοράς, για να ξέρουμε μέχρι πού φτάνουν τα όρια, όταν κάποιος σκηνοθετεί», είπε.

Δείτε Ε Δ Ω σχετικό video
'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();