πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

Εξοντωτικές ποινές σε εργαζόμενους δήμου που διεκδίκησαν το νόμιμο ωράριο (έγγραφα)

Με εξοντωτικές ποινές «απάντησε» ο δήμος Άργους-Μυκηνών στο εξώδικο των εργαζομένων καθαριότητας, οι οποίοι ζητούσαν να τηρείται το ωράριο. Αναλυτικά, σύμφωνα με έγγραφα που δημοσιεύει η aftodioikisi.gr:-Σε έναν εργαζόμενο επιβλήθηκε η ποινή της στέρησης των αποδοχών για δύο τρίμηνα!







-Στον άλλο εργαζόμενο όχι μόνο επιβλήθηκε ποινή στέρησης αποδοχών για ένα τρίμηνο αλλά και του άλλαξαν βάρδια για να μην μπορεί να παρακολουθεί μαθήματα σε ΙΕΚ! Συγκεκριμένα, ο εργαζόμενος -οδηγός απορριμματοφόρου ενώ έκανε πρωινή βάρδια, με το που γνωστοποίησε εγγράφως στην υπηρεσία του ότι φοιτά στο Γ΄ εξάμηνο ΙΕΚ τις μεσημβρινές ώρες, η διοίκηση του δήμου, αντί να τον διευκολύνει, με μία καθαρά εκδικητική κίνηση λόγω του εξωδίκου, τον έβαλε στην μεσημβρινή βάρδια!


Οι εργαζόμενοι ήδη έχουν καταθέσει ενστάσεις για να ακυρωθούν οι ποινές τους.

https://www.aftodioikisi.gr/

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();