πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Κυριακή 31 Ιουλίου 2022

Δήμος Αλίμου: ΟΣΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΡΟΦΗ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ

Μία πρωτότυπη και πολύ χρήσιμη μηχανική “ταΐστρα” για αδέσποτα τοποθετήθηκε στην Πλατεία Καραϊσκάκη (Κλούβα) στο Άνω Καλαμάκι.
Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα μηχάνημα ανταποδοτικής ανακύκλωσης. Κάθε φορά που κάποιος ρίχνει στο μηχάνημα αναλυκλώσιμα απορρίμματα (συσκευασίες κ.λπ.), αμέσως βγαίνει τροφή για τα αδέσποτα ζώα της περιοχής!

Ο Δήμος συλλέγει τα συγκεντρωμένα στο μηχάνημα ανακυκλώσιμα και τα μεταφέρει στο εργοστάσιο ανακύκλωσης των Δήμων.

Με τον τρόπο αυτό, και οι τετράποδοι φίλοι μας φροντίζονται και το περιβάλλον προστατεύεται!

Η Δημοτική αρχή ευχαριστεί πολύ την Purina για τη χορηγία και τη δημιουργική συνεργασία. Ευχαριστεί επίσης θερμά όλους τους κατοίκους του Αλίμου που θα “ταΐζουν” το μηχάνημα με ανακυκλώσιμα και ταυτόχρονα θα παρέχουν στα αδέσποτα ποιοτική ζωοτροφή!

Και μην ξεχνάτε: Τώρα με τον καύσωνα, όπου μπορούμε, τοποθετούμε δοχεία με δροσερό νερό για τα ζώα που υποφέρουν κι αυτά από την υπερβολική ζέστη.

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();