πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Κυριακή 6 Μαρτίου 2022

Αττική: Από αντιπεριφερειάρχης υποψήφιος δήμαρχος (Χαλανδρίου) προκαλώντας… διχοτόμηση

Προεκλογικό άρωμα αναδύεται από την επαναφορά του Χάρη Ρώμα στη θέση του αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού, αξίωμα στο οποίο επανήλθε από 1ης Μαρτίου μετά από μια σύντομη παύση, καθώς υπενθυμίζεται είχε οριστεί αντιπεριφερειάρχης και το 2019, κατά την έναρξη της τρέχουσας αυτοδιοικητικής θητείας. Αν και το συγκεκριμένο στέλεχος της παράταξης του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, είναι καλός γνώστης των θεμάτων Πολιτισμού, ο εκ νέου ορισμός του στη θέση του αντιπεριφερειάρχη προκάλεσε αρκετές συζητήσεις σε αυτοδιοικητικά πηγαδάκια.

Κι αυτό γιατί ο Χάρης Ρώμας επανέρχεται στο προσκήνιο και γίνεται πόλος έλξης για τα φώτα της δημοσιότητάς, εξασφαλίζοντας εκ των πραγμάτων προβολή και για την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Χαλανδρίου, τον οποίο έχει ανακοινώσει ότι θα διεκδικήσει.

Όμως τα πράγματα δεν θα είναι τόσο απλά. Με τη συμμετοχή του στη διοίκηση Πατουλή, καθίσταται προφανές ότι ο Χάρης Ρώμας ως υποψήφιος θα απευθυνθεί κυρίως σε «γαλάζια» ακροατήρια, την στιγμή που υπάρχει άλλη μια υποψηφιότητα προερχόμενη από τον ίδιο πολιτικό χώρο.

Ο λόγος για την Κρίστη Αγαπητού, η οποία όπως σας έχει ενημερώσει η aftodioikisi.gr θα είναι υποψήφια με την παράταξη του πρώην δημάρχου της πόλης, Γιώργου Κουράση, και είναι ήδη επικεφαλής της παράταξης στο δημοτικό συμβούλιο.

Πάντως, αν μπροστά σε αυτή τη διχοτόμηση αναρωτιέστε για το ποιον θα στηρίξει ο Γιώργος Πατούλης, η απάντηση είναι πέρα από προφανής…


'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();