πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Πρακτικό των εκλογών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. του Συλλόγου εργαζομένων του Δ. Χαλανδρίου


Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων
  • Tο Πρακτικό της Εφορευτικής Επιτροπής του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Χαλανδρίου, από τις Εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 14 Μαρτίου 2019, για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου εργαζομένων του Δήμου Χαλανδρίου.
  • Στατιστικά στοιχεία και σύγκριση με τα αποτελέσματα των εκλογών του 2017.
  • Το Σχόλιο της "πρΟΤΑσης".
Μπορείτε να δείτε Ε Δ Ω το Πρακτικό της Εφορευτικής Επιτροπής με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας.

(Ε Δ Ω  μπορείτε να δείτε το Πρακτικό της Εφορευτικής Επιτροπής του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Χαλανδρίου, από τις Εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 27 Απριλίου 2017)

Συγκριτικός πίνακας



Το Σχόλιο της "πρΟΤΑσης"


15.03.2019

Αγαπητοί συνάδελφοι

Από τις 26 Φεβρουαρίου είχαμε καταθέσει την άποψή μας με ένα άρθρο - παρέμβαση για τις εκλογές για το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου εργαζομένων, καταθέτοντας τις σκέψεις μας, καθώς και τα στοιχεία που – κατά την άποψή μας – θα πρέπει να έχει ο Σύλλογος.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την τοποθέτησή μας, εκτιμούμε ότι, ο στόχος επιτεύχθηκε, τουλάχιστον σε πολύ μεγάλο ποσοστό.

Θεωρούμε ότι, η σύνθεση του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου είναι κατά 80%, τουλάχιστον, ΑΚΚΟΜΑΤΙΣΤΗ, ανανεωμένη σε πρόσωπα, με συναδέλφους που έχουν τη διάθεση να εργαστούν και να προσφέρουν λύσεις στα καθημερινά προβλήματα των εργαζομένων, πλαισιωμένοι από συναδέλφους που έχουν αρκετή εμπειρία.

Η σύνθεση του Δ.Σ. είναι, κατά την άποψή μας, μια ΜΕΓΑΛΗ επιτυχία των εργαζομένων του Δήμου, καθώς, με την προσέλευσή τους, κέρδισαν το δικαίωμά τους για την εκπροσώπησή τους με γνώμονα τα εργασιακά τους συμφέροντα, ενώ, συγχρόνως, γύρισαν την πλάτη στην ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ ΨΗΦΟ, δίνοντας μια απάντηση σε αυτούς που - χρόνια τώρα - επιχειρούν με κατευθυνόμενες κομματικές πολιτικές, να παράξουν στείρα καταγγελτική πολιτική, με "ξύλινη" γλώσσα ενός "κακού" (απαξιωμένου και αποτυχημένου) συνδικαλισμού της δεκαετίας του "80.

Θα επαναλάβουμε για ακόμη μια φορά ότι, εμείς πιστεύουμε στον ενημερωμένο εργαζόμενο, που γνωρίζει τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του και αυτό ακριβώς θα αποτελέσει την αφετηρία για να μπορεί να διεκδικεί και να εξασφαλίζει την εργασία του και, συγχρόνως, να αποτρέπει την οποιαδήποτε προσπάθεια καταπάτησης των δικαιωμάτων του, απ’ όπου κι αν προέρχεται.

Καλή επιτυχία στο νέο Δ.Σ. του Συλλόγου.

πρΟΤΑση
'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();